•  
   • In order to see this element you need the newer version of Flash Player Proizvođač: SIOEN
    Opis:

    Visoka savitljiva kragna sa kapuljačom na skidanje. Kapuljača sa šiltom i zaštitom za bradu, može se odložiti u specijalnu najlon vreću na rubu jakne. Diskretne fluo trake spreda i pozadi. Dva verikalna džepa sa zatvaranjem na rajsfešlus koji je pokriven sa patnama na grudima.  Skriveni umetnuti džep na grudima ispod šoblajsne. Dva bočna džepa na donjem delu jakne sa zatvaranjem na rajsfešlus prikriven patnama. Ventilacioni otvori na rajsfešlus ispod miške. Sužavanje rukava na krajevima pomoću čičak trake. Vareni šavovi. Fiksna postava u jakni i rukavima od najlona. Unutrašnji džep sa zatvaranjem na čičak i džep za mobilni. Dužina zadnjeg dela 85 cm.

    Materijal: Siopor Extra
    Veličina: S-3XL
    Boja: crna
    CE 343 3-3
     

    Kategorija: Zimske jakne
 •  
  • Kontaktirajte nas

   Adresa: Bokeljska 7,
   11050 Beograd

   e-mail: info@volga.rs

   Sektor prodaje:
   Tel: +381.(0)11.405.9007
   Tel/Fax: +381.(0)11.405.9008

   Direkcija:
   Tel: +381.(0)11.380.8469
   Tel: +381.(0)11.405.9245

  • Zastupnici i distributeri

   Tokom godina uspešnog poslovanja postali smo zastupnici i distributeri sledećih kompanija: DuPont, 3M (East) AG, Ansell, MSA Auer, Lemaitre, Peli, Sioen, Haix, Leatherman, Delta Plus, Protecta, Weldas, Scholler, Justrite, Jonesco, Tilsatec, Hughes Safety Showers, Cofra, Tilsatec.

  • Onama

   Svojim višegodišnjim prisustvom na tržištu, iskustvom u proceni i analizi potreba i zahteva korisnika, stručnom osposobljenošću kadrova i profesionalnim savetom,kao i kvalitetom proizvoda u mogućnosti smo da Vam pružimo kompletnu uslugu i udovoljimo i najkompleksnijim zahtevima tržišta.