•  
   • In order to see this element you need the newer version of Flash Player Proizvođač: SIOEN
    Opis:

    Jakna sa fiksnom postavom. Savitljiva kapuljača u kragni. Zatvaranje pomoću rajsfešlusa ispod šoblajsne sa čičak trakom na čijem se gornjem delu nalazi reflektujući Mikroprizma uložak. Unutrašnji džep i džep za mobilni. Dva kosa džepa na rajsfešlus na grudima. Dva kosa džepa na rajsfešlus u donjem delu jakne. Džep na levom rukavu. Učkur u struku i na rubu jakne. Sužavanje rukava pomoću lastiša i čičak trake. Štepana postava u donjem delu jakne, u gornjem postava od polara. Alka za identifikaciju. Reflektujuće trake na rukavima, grudima i leđima.

    Veličina: S - 3XL
    Boja: sivo-crna
    CE 
     

    Kategorija: Zimske jakne
 •  
  • Kontaktirajte nas

   Adresa: Bokeljska 7,
   11050 Beograd

   e-mail: info@volga.rs

   Sektor prodaje:
   Tel: +381.(0)11.405.9007
   Tel/Fax: +381.(0)11.405.9008

   Direkcija:
   Tel: +381.(0)11.380.8469
   Tel: +381.(0)11.405.9245

  • Zastupnici i distributeri

   Tokom godina uspešnog poslovanja postali smo zastupnici i distributeri sledećih kompanija: DuPont, 3M (East) AG, Ansell, MSA Auer, Lemaitre, Peli, Sioen, Haix, Leatherman, Delta Plus, Protecta, Weldas, Scholler, Justrite, Jonesco, Tilsatec, Hughes Safety Showers, Cofra, Tilsatec.

  • Onama

   Svojim višegodišnjim prisustvom na tržištu, iskustvom u proceni i analizi potreba i zahteva korisnika, stručnom osposobljenošću kadrova i profesionalnim savetom,kao i kvalitetom proizvoda u mogućnosti smo da Vam pružimo kompletnu uslugu i udovoljimo i najkompleksnijim zahtevima tržišta.