•  
   • In order to see this element you need the newer version of Flash Player Proizvođač: SIOEN
    Opis:

    Jakna sa fiksnom postavom i polar uloškom na skidanje. Savitljiva kapuljača u kragni. Zatvaranje pomoću rajsfešlusa i drikera. Unutrašnji džep. Dva džepa sa zatvaranjem na rajsfešlus koji je pokriven sa patnama. Učkur u struku i na rubu jakne. Zatvaranje na rajšfeslus na dnu fiksne postave. Sužavanje rukava pomoću čičak trake. Fiksna postava od najlona. Polar duks na skidanje sa renderima na rukavima. Fiksiranje polar duksa unutar jakne pomoću omči.

    Veličina: S - 3XL
    Boja: crna
    CE 
     

    Kategorija: Zimske jakne
 •  
  • Kontaktirajte nas

   Adresa: Bokeljska 7,
   11050 Beograd

   e-mail: info@volga.rs

   Sektor prodaje:
   Tel: +381.(0)11.405.9007
   Tel/Fax: +381.(0)11.405.9008

   Direkcija:
   Tel: +381.(0)11.380.8469
   Tel: +381.(0)11.405.9245

  • Zastupnici i distributeri

   Tokom godina uspešnog poslovanja postali smo zastupnici i distributeri sledećih kompanija: DuPont, 3M (East) AG, Ansell, MSA Auer, Lemaitre, Peli, Sioen, Haix, Leatherman, Delta Plus, Protecta, Weldas, Scholler, Justrite, Jonesco, Tilsatec, Hughes Safety Showers, Cofra, Tilsatec.

  • Onama

   Svojim višegodišnjim prisustvom na tržištu, iskustvom u proceni i analizi potreba i zahteva korisnika, stručnom osposobljenošću kadrova i profesionalnim savetom,kao i kvalitetom proizvoda u mogućnosti smo da Vam pružimo kompletnu uslugu i udovoljimo i najkompleksnijim zahtevima tržišta.